Product uitverkocht zetten

Handmatig Sold Out

Het is mogelijk om een product handmatig op de status ‘Sold Out’ te zetten in de frontoffice van
Paylogic. Dit kan vooral handig zijn als de laatste tickets zeer snel verkocht worden en er bestellingen
niet afgemaakt worden. Deze tickets vallen dan weer terug, terwijl het product dan al op uitverkocht
heeft gestaan. Op de volgende wijze kan het product handmatig op ‘Sold Out’ worden gezet:

Vereisten

• Actief Paylogic account met backoffice inloggegevens
  • Een evenement

Stap 1: Ga naar beheren

Na ingelogd te zijn in de Backoffice van Paylogic ga je naar beheren en selecteer
daar het evenement.

Stap 2: Ga naar verkoopperiodes

In het evenement kies je in het menu onder beheren voor de optie verkoopperiodes

Stap 3: Zet het product op uitverkocht

Nu is het mogelijk om achter de producten het hokje onder "Uitverkocht?" aan te vinken. Klik vervolgens op wijzigingen opslaan. Daarna zal bij het product in de frontoffice ook staan dat deze uitverkocht is.