Tijdschema instellen

Via het rapportage dashboard heb je de mogelijkheid om een custom made rapport naar jezelf te versturen op basis van ingeplande data. Je ontvangt een Excel spreadsheet met de statistieken per e-mail. Je hebt tevens de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen in te vullen. Middels filters is het mogelijk om het rapport volledig naar wens te maken.

Vereisten

• Actief Paylogic account met backoffice inloggegevens
  • Evenement met geconfigureerde producten
  • Evenement waar reeds activiteit heeft plaatsgevonden

Stap 1: Open de tab ‘Beheren’

Wanneer je bent ingelogd in de Backoffice, klik je op 'Beheren' links bovenin het scherm.

Stap 2: Selecteer het gewenste evenement

Wanneer je in de tab 'Beheren' zit, zie je de evenementen die je hebt aangemaakt. Selecteer het evenement waarvoor je statistieken in wil zien.

Stap 3: Open de tab ‘Rapportage Dashboard‘

Om inzicht te krijgen in je verkoopstatistieken, klik je op Rapportage Dashboard.

Stap 4: Klik op ‘Tijdschema instellen’

Om gebruik te kunnen maken van een ingepland rapport, dien je eerst naar ‘Tijdschema instellen’ te gaan.

Stap 5: Filter je rapport en kies ontvanger(s)

Hier heb je de mogelijkheid om te kiezen welke filters je wil toepassen. Dit kan variëren van soorten tickets tot specifieke demografische gegevens. Je kan rechts selecteren naar welke adressen de rapporten verzonden moeten worden.

Meer weten over het inzien van statistieken? Zie het artikel 'Aangepaste rapporten'.