Tijdschema instellen

Via het rapportage dashboard heb je de mogelijkheid om een custom made rapport naar jezelf te versturen op basis van ingeplande data. Je ontvangt een Excel spreadsheet met de statistieken per e-mail. Je hebt tevens de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen in te vullen. Middels filters is het mogelijk om het rapport volledig naar wens aan te passen.

Stap 1: Open de tab ‘Beheren’

Wanneer je bent ingelogd in de Backoffice, klik je op 'Beheren' links bovenin het scherm.

Stap 2: Selecteer het gewenste evenement

Wanneer je in de tab 'Beheren' zit, zie je de evenementen die je hebt aangemaakt. Selecteer het evenement waarvoor je de statistieken wil bekijken.

Stap 3: Open de tab ‘Rapportage Dashboard‘

Ga naar het 'Rapportage Dashboard'.

Stap 4: Stel je tijdschema in

Geef aan van welke periode je rapport gegevens wil ontvangen. Kijk daarna op 'Tijdschema instellen'

Stap 5: Filter je rapport en kies ontvanger(s)

Hier heb je de mogelijkheid om de gewenste filters te kiezen. Dit kan variëren van soorten tickets tot specifieke demografische gegevens. Wanneer dit voltooid is, kan rechts in het scherm worden aangegeven naar wie het rapport verzonden moet worden in combinatie met een aantal voorkeuren die aangegeven kunnen worden.