Flowlink (Uw sessie is verlopen)

Een van je klanten is tegen deze melding aangelopen wanneer zij in de ticketshop proberen te komen. Hierdoor ligt de complete sale van het evenement stil dus dit is iets wat je zo snel mogelijk wil oplossen en liever wil voorkomen.

Hoe komt dit?

Onze Frontoffice URL moet rechtstreeks gekopieerd worden uit de Backoffice wanneer je deze wil delen. Indien deze link eerst gebruikt wordt in een browser veranderd deze namelijk in een "flow" link. Dit zorgt ervoor dat consumenten 20 minuten de tijd hebben om een bestelling te plaatsen. Na die 20 minuten zal de sessie verlopen en kunnen mensen geen producten meer aanschaffen. Dit voorkomt dat zij onnodig lang tickets vasthouden.

Hoe voorkom ik dit?

Door de URL's altijd rechtstreeks te kopiëren uit Backoffice wanneer je deze deelt. Op de pagina 'Frontoffice URL' in de Backoffice zijn deze te vinden.