Regio Statistieken

Regio statistieken

Je hebt in de Backoffice verschillende manieren om inzicht te krijgen in de verkoop van je event. Eén van deze opties is het verkoop dashboard. Hier heb je op één pagina een duidelijk overzicht van de verschillende producten die je aanbied, en hebt verkocht voor jouw evenement. artikel zal worden laten zien, hoe je tot deze data kan komen.

Vereisten

• Paylogic account met toegang tot de Backoffice;
  • Gepubliceerd evenement met producten in opgestelde verkooppunt(en)

Stap 1: Selecteer het gewenste evenement

Zodra je ingelogd bent in de Backoffice, klik op 'Beheren' en kies hier voor het event waarvan je de verkoopstatistieken

Stap 2: Ga naar rapporten

Zodra je het evenement hebt gekozen, ga je naar rapporten. Dit is de vinden onder “rapporten” in de horizontale balk onder de event data

Stap 3: Ga naar de regio statistieken

Nadat je rapporten hebt geselecteerd, kun je in het lichtgrijze kader kiezen voor “regio statistieken”

Zodra je bij de regio statistieken bent, krijg je het volgende te zien:

Punten waar tickets verkocht zijn lichten op de map rood op. Indien er geen tickets verkocht zijn, is er niks te zien op de heatmap.

Stap 4: Downloaden van de regio statistieken

Het is mogelijk om verschillende gegvens op te vragen die betrekking hebben op de regiostatistieken. Dit zijn de verkooplijsten per land of per postcode. Door een van deze opties te selecteren zal er een CSV bestand worden gedownload waarin vervolgens de gegevens worden weer gegeven.

Note: De pop-up kan geblokkeerd worden voor het downloaden van het bestand. Selecteer in de URL-balk “pop up (altijd) toestaan” om het bestand alsnog te downloaden.