Regio Statistieken

Regio statistieken

Je hebt in de Backoffice verschillende manieren om inzicht te krijgen in de verkoop van je event. Eén van deze opties zijn de Regio Statistieken. Met regio statistieken krijg je inzicht in de demografische gegevens van je bezoeker.

Stap 1: Selecteer het gewenste evenement

Zodra je ingelogd bent in de Backoffice, klik op 'Beheren' en kies hier voor het event waarvan je de verkoopstatistieken

Stap 2: Ga naar rapporten

Zodra je het evenement hebt gekozen, ga je naar rapporten. Dit is de vinden onder “Rapporten” in de horizontale balk onder de event data

Stap 3: Ga naar de regio statistieken

Nadat je rapporten hebt geselecteerd, kun je in het lichtgrijze kader kiezen voor “Regio Statistieken”

Op de pagina regiostatistieken, krijg je het volgende te zien:

Punten waar tickets verkocht zijn lichten op de map rood op. Door met je cursor over de spots heen te gaan zie je om welke stad het gaat en hoeveel tickets er verkocht zijn.

Stap 4: Downloaden van de regio statistieken

Het is mogelijk om de data van de rapporten te downloaden in CSV files. Dit zijn de verkooplijsten gesorteerd per land of per postcode. Daarna is het mogelijk om een lijst te downloaden met de volledige postcode.

Note: De pop-up kan geblokkeerd worden voor het downloaden van het bestand. Selecteer in de URL-balk “pop up (altijd) toestaan” om het bestand alsnog te downloaden.