Producten aanmaken

Deze handleiding legt je stap voor stap uit hoe je een product aanmaakt en gereed maakt voor verkoop.

Stap 1: Product(en) aanmaken

Wanneer je in het gewenste evenement in de Backoffice bent, klik je op  'Product aanmaken' onder de sectie 'Producten'.

Stap 2: Voer de gegevens in van het product

Vul de volgende zaken in:

• Producttype
  • Productnaam
  • Prijs
  • Minimum/Maximum per bestelling
  • Het verkooppunt waar je het product gaat aanbieden (of meerdere)
  • Een nieuwe pool (de totale capaciteit die van dit product beschikbaar zal zijn)

Note: de ingevoerde gegevens zijn na het aanmaken van het product nog steeds aan te passen. Echter, wanneer een product eenmaal verkocht is, zal de pool nog enkel te verhogen zijn.

Als alle verplichte velden ingevuld zijn, klik je op 'Product aanmaken'.

• Is het product gelinkt aan een verkooppunt?
  • Zijn de verkoopperiodes juist ingesteld?
  • Is het evenement, waarin het product is aangemaakt, gepubliceerd?

Klik hier voor het instellen van verkoopperiodes!