Verkoopperiodes instellen

Deze handleiding legt je stap voor stap uit hoe je de verkoopperiodes kunt instellen voor jouw evenement. In het geval je verschillende tickets hebt voor een evenement, kan het zo zijn dat sommige tickets eerder verkocht moeten worden. Hiervoor kun je ook verkoopperiodes voor producten instellen.

Stap 1: Ga naar het evenement

Ga naar ‘Beheren’ en klik vervolgens op het gewenste evenement waarvoor je de verkoopperiode wil instellen.  Selecteer 'Verkoopperiodes’.

Stap 2: Selecteer verkoopperiodes en stel deze in

Selecteer nu ‘Verkoopperiodes’.

Nadat de verkoopperiodes zijn ingesteld, bestaat nog steeds de mogelijkheid om deze aan te passen.

‘Verkoopperiode’ is leidend, dit betekent dat alle producten deze verkoopperiode overnemen tenzij je de ‘Verkoopperiode producten’ verandert.

Let op: Als je de ‘Verkoopperiode producten’ verandert, zorg er dan voor dat de data die je invult binnen de ‘Verkoopperiode’ valt. Klik vervolgens op ‘Wijzigingen opslaan’.