Evenement publiceren

Gefeliciteerd, je bent bijna klaar met het creëren van jouw evenement! Je hoeft alleen nog jouw evenement te publiceren. Deze handleiding legt je stap voor stap uit hoe je jouw evenement publiceert.

Publiceer het evenement

Nu het evenement is aangemaakt en eventueel is aangepast, kan het evenement gepubliceerd worden door te klikken op ‘Publish’. Wanneer je hierop hebt geklikt, komt er een scherm waarop je de details van het evenement kunt controleren. Als alles klopt, klik je op 'Ja, ga door'.

Onder de tab Frontoffice URL kan je de verkooplink(s) vinden.

Gefeliciteerd! Je hebt nu officieel jouw eigen evenement aangemaakt en gepubliceerd.