Hoe vraag ik Event Services aan?

Wanneer je Event Services wil aanvragen voor jouw evenement, kun je een email sturen naar jouw Account Manager. Er zijn een aantal richtlijnen:

Een evenement met maximaal 1500 bezoekers en 1 scaningang

Wanneer je maximaal 1500 bezoekers verwacht, kun je scannen met een laptop en een USB-scanner. Om een aanvraag te doen, kun je een een email sturen naar jouw Account Manager met de gewenste materialen, het aantal bezoekers dat je verwacht en het adres waar je de apparatuur wil ontvangen.

Jouw Account Manager zal dit oppakken en ervoor zorgen dat de gevraagde apparatuur afgeleverd en later weer opgehaald wordt.

OPMERKING: Deze aanvraag moet minimaal 2 weken voor het evenement gedaan worden bij jouw Account Manager.

Een evenement met maximaal 1500 bezoekers en meerdere scaningangen

Wanneer je maximaal 1500 bezoekers verwacht, kun je scannen met een laptop en een USB-scanner. Als je besluit gebruik te maken van meer dan 1 scaningang, moet je ervoor zorgen dat jouw laptops met elkaar gesynchroniseerd zijn. Hiervoor heb je een kabel internetverbinding nodig. Dit is jou eigen verantwoordelijkheid.

Om een aanvraag te doen, kun je een een email sturen naar jouw Account Manager met de gewenste materialen, het aantal bezoekers dat je verwacht en het adres waar je de apparatuur wil ontvangen.

Jouw Account Manager zal dit oppakken en ervoor zorgen dat de gevraagde apparatuur afgeleverd en later weer opgehaald wordt.

OPMERKING: Deze aanvraag moet minimaal 2 weken voor het evenement gedaan worden bij jouw Account Manager.

Een evenement met meer dan 1500 bezoekers

Wanneer je een evenement organiseert en je meer dan 1500 bezoekers verwacht, kun je een scanaanvraag doen. Wanneer je de scanaanvraag hebt ingevuld, kun je deze naar jouw Account Manager sturen. Hij/Zij zal contact opnemen met de afdeling Event Services en zij zullen jouw aanvraag in beraad nemen. Wanneer zij alles hebben uitgezocht over jouw aanvraag, zal je een draaiboek ontvangen van je Account Manager voor jouw evenement.

OPMERKING: Deze aanvraag moet minimaal 6 weken voor het evenement gedaan worden bij jouw Account Manager.