Welke scanoplossingen zijn er?

Afhankelijk van het aantal bezoekers dat op jouw evenement aanwezig is, zijn er verschillende scan oplossingen toepasbaar. Dit artikel geeft een globaal overzicht van de scan oplossingen die wij als Paylogic adviseren per situatie.

Een evenement met maximaal 1.500 bezoekers en één scaningang

Wanneer je maximaal 1.500 bezoekers verwacht, kun je scannen met een scancombi (laptop +  USB-scanner). Om een aanvraag te doen voor het huren van deze apparatuur kun je een e-mail sturen naar support@paylogic.eu met de volgende informatie:

- Het desbetreffende evenement;

- Het aantal laptops en scanners dat je wil huren;

- Het aflever- en ophaaladres.

Het is ook mogelijk om enkel USB-scanner te huren en de software op jouw eigen pc of laptop te installeren. Wel werkt de software enkel op een Windows besturingssyteem.

OPMERKING: Deze aanvraag moet minimaal 2 weken voor het evenement gedaan worden bij jouw Account Manager.

Een evenement met maximaal 1500 bezoekers en meerdere scaningangen

Wanneer je maximaal 1500 bezoekers verwacht, kun je scannen met een laptop en een USB-scanner. Als je besluit gebruik te maken van meer dan 1 scaningang, moet je ervoor zorgen dat jouw laptops met elkaar gesynchroniseerd zijn. Hiervoor zal online gescanned moeten worden waarvoor een stabiele netwerkverbinding vereist is. Dit is jou eigen verantwoordelijkheid.

Om een aanvraag te doen voor het huren van deze apparatuur kun je een een e-mail sturen naar support@paylogic.eu met de:

- Het evenement waar het om gaat

- Het aantal laptops en scanners dat je wil huren

- Het aflever en ophaal adres

- De aflever en ophaal data

OPMERKING: Deze aanvraag moet minimaal 2 weken voor het evenement gedaan worden bij jouw Account Manager.

Een evenement met meer dan 1500 bezoekers

Wanneer je een evenement organiseert en je meer dan 1500 bezoekers verwacht, kun je contact opnemen met jouw Account Manager die jou zal voorzien van een scan aanvraag. Met behulp van deze aanvraag stel je onze Event Services afdeling op de hoogte van alle in's en out's van jouw event. Op basis van deze informatie zal een draaiboek opgesteld worden die je Account Manager met je zal delen.

OPMERKING: Deze aanvraag moet minimaal 6 weken voor het evenement gedaan worden bij jouw Account Manager.