Customer Services

Altijd benieuwd geweest naar waaruit onze customer services bestaat? Begrijpelijk! Dit artikel maakt inzichtelijk in wat voor facetten wij oplossingsgericht jullie klanten te woord staan.

Onze customer services helpt jouw klanten met het beantwoorden, uitleggen en oplossen van de volgende kwesties:

• Ticket informatie. Alles wat jouw bezoeker wil weten over zijn/haar gekochte ticket
  • Hoe werkt tickets bestellen via Paylogic?
  • Het (eventueel) aanpassen of annuleren van een bestelling
  • Informatie over het Paylogic account en hoe dit te gebruiken
  • Alles over Paylogic Travel (voor informatie over jou als organisator, klik hier)
  • Veel gestelde vragen over specifieke evenementen (indien van toepassing)
  • Informatie over de kosten bij het bestellen van een ticket
  • Contact informatie

Om zelf een kijkje te nemen op onze customer service pagina, klik dan hier.