Website integratie

Het constant doorverwezen worden naar een andere webpagina kan als vervelend ervaren worden door ticketkopers. Zo'n tussenstap in het bestelproces kan dus negatief invloed hebben op de conversieratio van uw bezoekers. Daarom raden wij het aan om de Frontoffice URL op je eigen website te integreren. Met dit artikel leggen we je in slechts vijf stappen uit hoe je dit kan doen.

Benodigdheden

• Paylogic account met toegang tot de Backoffice;
  • Gepubliceerd evenement met online verkooppunt
  • Toegang tot de back-end van de website voor integratie van de Paylogic shop.

Stap 1: Selecteer het gewenste evenement

Zodra je ingelogd bent in de Backoffice, klik op 'Beheren' en kies hier voor het event waarvan je de ticketshop wil integreren.

Stap 2: Ga naar de Frontoffice URL pagina

Stap 3: Kies de gewenste URL

Kopieer de desbetreffende URL uit de Backoffice. Er zijn twee soorten URL's:

• URL (Link naar de ticketshop)
  • Link naar evenementenagenda (De eventagenda laat een overzicht zien van alle events die je momenteel online hebt staan)

Stap 4: Zet de frontoffice URL link in het iFrame

Plaats de gekopieerde link in de <body> van de HTML-code van je website.

Note: zorg dat je "Paylogic_Frontoffice_URL1" altijd vervangt met de URL die je zojuist uit de Backoffice hebt gekopieerd.

iFrame:

<iframe
width="600"
scrolling="auto"
height="730"
style="max-width:
100%"
frameborder="0"
marginwidth="0"
marginheight="0"
src="Paylogic_FrontOffice_URL1"
name="paylogic_shop"
id="paylogic_shop">
</iframe>

Stap 5: Positioneer het iFrame (indien gewenst)

De positie van de webshop op je website kan aangepast worden. Hiervoor kan je de 'width' en 'height' aanpassen in de iFrame code

iFrame:

<iframe
width="600"
scrolling="auto"
height="730"
style="max-width:
frameborder="0"
marginwidth="0"
marginheight="0"
src="Paylogic_FrontOffice_URL1"
name="paylogic_shop"
id="paylogic_shop">
</iframe>