Marketing tags configureren in de Backoffice

Marketing tags helpen je bij het identificeren van je (potentiële) fans en hun gedrag op een website. Met de Marketing Tags feature is het mogelijk om tracking pixels te integreren in het Paylogic systeem. Deze pixel wisselt informatie uit met bijbehorende platformen zoals Facebook, Google Analytics en Google AdWords. Deze handleiding legt je stap voor stap uit hoe je een tracking pixel configureert als online marketing tool voor de online verkoop van uw evenement.

Vereisten

• Actief Paylogic Account
  • Ontwerp van de tracking pixels;

Beschikbare tags voor uw evenement(en):

• Google Adwords - Conversietracking
  • Google Analytics Universal
  • Google Adwords - Remarketing
  • Custom Conversion Pixel
  • Facebook Pixel

Meer informatie over bovenstaande marketing features krijgen? Wij hebben verschillende partners die gespecialiseerd zijn in online marketing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stap 1: Selecteer het gewenste evenement

Wanneer je bent ingelogd in de Backoffice, open je de tab ‘Beheren’. In deze tab zie je al de evenementen die je hebt aangemaakt. Selecteer het evenement waarvoor je de Marketing Tag(s) wil instellen.

Stap 2: Marketing Tags lijst

Klik op ‘Marketing Tags’ onder de categorie ‘Geavanceerd’. Hier komt een overzicht naar voren met de tags die te integreren zijn. Maak je keuze.

Stap 3: Configureer tracking pixel in het evenement

Selecteer de gewenste optie en configureer de tracking pixels voor een evenement door de verplichte velden in te vullen.

Dezelfde tracking pixels voor ieder evenement gebruiken? Neem contact met ons op!

Er bestaat ook een mogelijkheid om de pixels op Merchant niveau te configureren, zodat deze pixel voor ieder evenement wordt toegepast. Neem hiervoor contact op met je Account manager.