Ticketverkoop via Primera activeren

Primera
Paylogic biedt een fysiek verkoop netwerk van meer dan 480 Primera winkels verspreid over heel Nederland. Deze franchise formule heeft zich de afgelopen tijd sterk uitgebreid. Binnen een straal van 20 km van elk willekeurig evenement bevinden zich vaak al meer dan 15 vestigingen. Wekelijks ontvangt Primera meer dan 900.000 bezoekers, een enorm bereik dus. Voor ieder evenement kan zowel landelijk als op regionaal niveau (in overleg met Primera) marketing worden ingezet. Paylogic vindt het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de bedenken en opzetten van deze marketing acties en ondersteund graag in een dergelijk traject.

Stap 1: Log-in op de Backoffice
Log-in op de Backoffice van Paylogic op www.backoffice.paylogic.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Verkooppunt
Ga naar het desbetreffende evenement en klik in de linkerkolom (configuratie) op verkooppunt. Ga vervolgens naar het kopje 'Offline' en klik op Primera.

Stap 3: Product
Ga nu naar producten, druk op de producten die je wenst te verkopen via de Primera. Dan, net als de vorige stap, ga je naar verkooppunt, 'Offline' and druk vervolgens weer op Primera.

De online Frontoffice toont nu een banner van Primera om aan te geven dat hier tickets verkrijgbaar zijn.

Stap 4: Promotie
Primera biedt meerdere mogelijkheden voor promotie, deze bestaan uit:
  • Posters
  • Narrowcasting
  • Flyers
  • Nieuwsbrief
  • Online banners

We bekijken graag samen de meest geschikte mogelijkheden voor jullie evenement. Neem voor meer info contact op met je account manager. Klik op de 'Help' button rechtsonder om contact met ons op te nemen.