Additionele productkosten instellen

Los van de ticketprijs en service fee kan het nodig zijn om extra kosten in rekening te brengen, denk bijvoorbeeld aan toeristenbelasting of borg. Met de custom fee oplossing kunnen extra kosten apart per product worden toegevoegd, en wordt dit zowel op een overzichtelijke manier getoond aan de ticketkoper als op de uitbetalingsfactuur.

Aanmaken fee profielen

1. Ga bovenin naar ‘Verkoper’ en klik op ‘Service fees’.
2. Klik op ‘Aangepaste vergoeding’ en geef de fee een naam.
3. Vul vervolgens het bedrag van de fee in en bepaal tevens het belastingtarief dat er op toegepast moet worden. Note: De hoogte van de fee is inclusief BTW en het opgegeven tarief wordt enkel gebruikt voor de factuur voor de koper, indien BTW facturen is ingeschakeld.

Toewijzen fees aan ticket
Het is los van de reguliere service fee mogelijk om tot drie custom fees toe te voegen aan een ticketsoort.

Ga naar 'Beheren' en klik op het evenement waarin je de custom fee(s) wilt toepassen.
Ga naar ‘Producten’ en vervolgens naar ‘Productkosteninstellingen’.
Klik op ‘Fees bewerken’ en selecteer in de kolom ‘Custom servicekosten’ (rechterzijde) de fee(s) die je wilt toepassen. Klik na het selecteren van de fee op het plusje om te bevestigen. Vergeet de wijzigingen niet op te slaan.

Kostenoverzicht inclusief verschillende fees in check-out