Automatische rapporten versturen

Volg onderstaande stappen om een custommade rapport te maken en versturen. Het rapport wordt ontvangen als .CSV bestand.
  1. Ga naar het Reporting Dashboard.
  2. Klik op E-mail rapportage instellen.
  3. Selecteer de filters voor de gewenste inhoud van het rapport.
  4. Vul de verschillende velden in:
    1. Label: geef hier een naam aan het rapport
    2. Taal: kies de gewenste taal
    3. Inplannen: kies hier de frequentie van het rapport (dagelijks, werkdagen of wekelijks op maandag)
    4. Alleen inplannen tussen (optioneel): geef aan in welke periode het rapport uitgestuurd moet worden