Wordt extra flexibel met de mobiele & vereenvoudigde Backoffice!

Wordt extra flexibel met de mobiele & vereenvoudigde Backoffice!

Introductie
Speciaal voor clubs en vaste venues hebben we een nieuwe mobile friendly Backoffice-rol ontwikkeld!
De Club Mobile Merchant User maakt het voor jou als event-organisator gemakkelijk om vanaf locatie en
via de telefoon aanpassingen te doen in onze Backoffice.
Er zijn minder instellingen en functionaliteiten zichtbaar wat de interface overzichtelijk maakt.

Hieronder een weergave van het vereenvoudigde menu

De volgende functies zijn meegenomen in de Club Mobile rol:
  • Event Dashboard: Krijg snel toegang tot live statistieken en houd jouw kaartverkoop van A tot Z in de gaten.
  • Capaciteiten: Hiermee kan je tijdens het evenement bepalen of je de sale op ‘uitverkocht’ zet of je de tickets wil opschalen.
  • Verkoopperiodes: Wil je de sale toch langer laten doorlopen? Pas dan gemakkelijk de verkoopperiodes aan.
  • Gastenlijst: Met de nieuwe Add Guest-optie was de gastenlijst managen nog nooit zo makkelijk. In een paar ‘clicks’ voeg je fans toe, met of zonder e-mailadres.
  • Bestellingen: Zoek eenvoudig bestellingen op van al jouw fans op naam, ordernummer of e-mailadres!
Activeren Club Mobile rol:
Wil je gebruik maken van de nieuwe rol?
Neem dan contact op met je Client Success Manager zodat er een nieuw gebruikersaccount kan worden aangemaakt.