Dagelijkse statistieken inzien in het evenement dashboard

Dagelijkse statistieken inzien in het evenement dashboard

Elk evenement heeft een eigen dashboard om in een oogopslag het aantal verkochte tickets, de gegenereerde opbrengst, en de nog te verkopen capaciteiten in te zien.

Ga hiervoor via 'Beheren' naar het evenement naar keuze, en bekijk de gegevens hier in het evenement dashboard.

Er zijn verschillende naar wens in te stellen filter- en weergaveopties. Deze worden opgeslagen in je account zodat standaard de weergave naar voorkeur wordt getoond.


Producttypes

Standaard ingesteld op alle producttypes in het evenement en naar wens aan te passen. Maak je nog geen gebruik van verschillende producttypes?

Lees dan dit artikel en bepaal per product onder welke categorie deze dient te vallen.

Statistieken

Blok 1: Periodieke aantallen

 • Toont de periodieke verkoopaantallen en verkochte waarde op basis van het ingestelde producttype filter. De verkochte waarde is op basis van alleen de ticketprijs en berekent geen eventuele extra fees of kortingen.

 • De verschillende filteropties zijn: Laatste uur - Laatste 24 uur - Vandaag - Laatste 7 dagen - Laatste 30 dagen


Blok 2: Totale aantallen

 • Toont de totale verkoopaantallen en verkochte waarde op basis van het ingestelde producttype filter. Net als bij blok 1 is de verkochte waarde ook hier alleen op basis van de ticketprijs zonder eventuele extra fees of kortingen.

 • Onder de totale verkoopaantallen en opbrengst wordt de totaal resterende capaciteit op basis van het geselecteerde producttype getoond.


Blok 3: Krediet & uitbetaling

 • Toont de huidige balans voor het evenement en de geschatte uitbetaling voor het evenement bij de eerstvolgende uitbetaling.

 • Door de uitbetalingsvertraging is het niet vanzelfsprekend dat de huidige balans in z'n geheel in de eerstvolgende uitbetaling wordt meegenomen.


  • Related Articles

  • Analyseer en vergelijk de prestatie(s) van jouw evenement(en)

   Het 'Reporting dashboard' geeft jou de nodige tools om jouw evenement(en) tot in details te analyseren. Leer via onderstaand artikel alles wat er nodig is en ontdek hoe eenvoudig het is.  1. Selecteer het gewenste evenement via 'Beheren'. 2. Open het ...
  • Creëer overzicht in jouw Reporting Dashboard met Productgroepen

   In sommige gevallen ontstaat er al vaak een grote lijst aan verschillende producten (bijvoorbeeld entree-, locker- en munten tickets) in jouw Reporting Dashboard. Door de producten te categoriseren in productgroepen breng je het overzicht terug.  ...
  • Automatische rapporten versturen

   Volg onderstaande stappen om een custommade rapport te maken en versturen. Het rapport wordt ontvangen als .CSV bestand.  Ga naar het Reporting Dashboard. Klik op E-mail rapportage instellen.  Selecteer de filters voor de gewenste inhoud van het ...
  • Tickets uit een gedeelde capaciteit verkopen

   Maak je gebruik van een vaste capaciteit maar verkoop je verschillende type tickets (bijvoorbeeld kind en volwassenen tickets), dan is het wenselijk dat deze tickets uit dezelfde maximale capaciteit worden gehaald. Ga naar 'Beheren' en selecteer het ...
  • De meest gebruikte rapporten

   Binnen de te downloaden aangepaste rapporten zijn er een aantal welke voor jou als organisator het meest bruikbaar zijn. Hoogstwaarschijnlijk is hetgeen waar je naar op zoek bent te vinden in één van deze rapporten. Onderstaand vind je een overzicht ...