Evenement details aanpassen

Wanneer je evenement na het aanmaken nog van datum verandert is het niet nodig om daarvoor een nieuw evenement aan te maken. Pas gemakkelijk de huidige instellen van het evenement aan via de onderstaande stappen.
  1. Ga via 'Beheren' naar het evenement dat je wilt aanpassen.
  2. Klik op ‘Evenementdetails’
  3. Hier vind je alle informatie over het evenement en kun je dit aanpassen naar wens.
  4. Vergeet niet bij de ‘Titel’ en ‘Evenementen Ondertitel’ het knopje rechts naast de tekstbalk (de twee bladzijden) aan te vinken. Hierdoor wordt de tekst gekopieerd naar elke andere taal.
Tip: Vergeet niet om eventuele datumnotaties in de productnamen, subtitels, ticketsjablonen en de bevestigingsmail ook aan te passen bij een verplaatsing.