Gast Toevoegen

Introductie
Onze klassieke gastenlijst feature bevat veel stappen en is ontworpen voor klanten die meerdere en grote lijsten aan gastenlijst tickets willen versturen.
Deze nieuwe feature is voornamelijk ontworpen voor als je last minute nog namen (eventueel met of zonder e-mailadres) aan de gastenlijst wil toevoegen. 'Gast Toevoegen' is een mobiel vriendelijke manier om individuele gastenlijst bestellingen aan te maken met een minimum aantal klikken.

Wil je gebruik maken van de feature? Neem dan contact op met je Client Success Manager zodat de feature geactiveerd kan worden. Volg daarna deze stappen:

1. Ga naar ‘Evenementen’ en selecteer het gewenste evenement.

2. Ga naar 'Verkoop configuratie' en activeer het verkoopkanaal Gastenlijst (is er al een Gastenlijst kanaal actief? Ga dan direct door naar stap 4).

1. Ga naar 'Verkoop configuratie' in het evenement en klik op de knop 'Nieuwe verkoop aanmaken'.

2. Selecteer 'Gastenlijst' als kanaal en klik onderaan op 'Verkoop Aanmaken'.

3. Voeg via 'Producten toevoegen aan verkoop' de juiste producten toe.

3. Ga naar 'Tools' aan de linkerkant en naar ‘Gast toevoegen’.

4. Stel de juiste instellingen voor het kanaal en de taal in (deze instellingen kun je altijd later weer wijzigen).

5. Vink de optie ‘Bestellingen zonder e-mail toestaan’ naar keuze in of uit.
    Let op: Schakel je deze functie in en voeg je gasten toe zonder e-mailadres, ontvangt de gast geen e-tickets.

6. Vul nu de gegevens in van de gast.

7. Kies het juiste product en selecteer de hoeveelheid.

8. Klaar? Klik op ‘Gast toevoegen’.

• Related Articles

• Maak het mogelijk om tickets te reserveren voor jouw evenement

Introductie Met een reservering kan een partner, fan of gast een aanvraag indienen voor een of meerdere producten. Deze aanvragen automatisch kun je vervolgens wijzigen, afkeuren of goedkeuren. Je kunt deze feature inzetten als accreditatie tool voor ...