Gastenlijst tickets verzenden

In de Backoffice is het mogelijk om gasten op deze manier tickets versturen via de Gastenlijst functie.

1. Selecteer het gewenste evenement
  2. Activeer het verkooppunt Gastenlijst (je kunt deze stap overslaan als het verkooppunt al is geactiveerd)
    1. Ga naar 'Verkoop configuratie' in het evenement en klik op de knop 'Nieuwe verkoop aanmaken'.
    2. Selecteer 'Gastenlijst' als kanaal.
  3. Voeg de producten toe aan de Gastenlijst via de verkoopconfiguratie.
  4. Ga links in de grijze kolom binnen het evenement naar 'Gastenlijst'.
  5. Klik op 'Nieuwe gastenlijst aanmaken' en vul alle velden in.
  6. Specificeer alle details van de gastenlijst. De volgende velden zijn verplicht om in te voeren:
    1. Gastenlijst naam
    2. Voornaam
    3. Achternaam
    4. E-mail
    5. E-tickets bundelen, indien deze checkbox geselecteerd is worden de tickets in één bestand samengevoegd in het geval meerdere tickets worden verstuurd via de gastenlijst.
  7. Selecteer de producten.
  8. Vul de afzender en het onderwerp in. Verander eventueel de taal en de tekst.
  9. Bevestig de gastenlijst.