Geef de voorkeur aan verschillende betaalmethoden door een minimumbedrag in te stellen

Geef de voorkeur aan verschillende betaalmethoden door een minimumbedrag in te stellen

Voor de verkoop van tickets voor jouw evenement, is het mogelijk om restricties op te stellen voor de beschikbare betaalmethodes. Dit is mogelijk op basis van een minimum- en/of maximum aankoopbedrag. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om de betaalmethodes met een hoog chargeback risico pas te laten zien vanaf een bepaald minimumbedrag.

1. Selecteer het gewenste evenement.
2. Ga naar "Beheren" en klik op "Betaalmethodes" in de lichtgrijze kolom links.
3. Vul een minimum- en/of maximum bedrag in voor de gewenste betaalmethode.
In onderstaand voorbeeld staat MasterCard geactiveerd met een minimumbedrag van €40. Wanneer een fan een aankoopbedrag wil voldoen welke lager is dan €40, zal de betaalmethode niet beschikbaar zijn. Mocht het aankoopbedrag wel hoger zijn dan €40 dan zal de betaalmethode wel beschikbaar zijn.