Geef je ticketshop een mooie look met de thema functie

Voeg jouw brand kleuren, logo en achtergrond afbeelding toe aan je ticketshop door de onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar ‘Merchant’ en klik op ‘Thema’s’.
2. Klik op de roze knop ‘Nieuw thema aanmaken’, of kies om een al bestaand thema te bewerken. Let op: Als je een bestaand thema bewerkt heeft dit invloed op alle ticketshops waarvoor deze wordt gebruikt.
3. Geef de nieuwe thema een naam, bijvoorbeeld: 'Festival 2022' of 'Thema zwart/rood'.
4. Kies de kleuren per veld en voeg eventueel een achtergrondafbeelding, logo en/of favicon toe.
5. Klik op de roze knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Tip: Met een logo in bestandstype PNG kun je logo's met een transparante achtergrond toevoegen.

Koppel je thema aan je ticketshop
1. Ga naar 'Beheren' en selecteer het gewenste evenement.
2. Ga naar ‘Verkoop configuratie’ en selecteer het gewenste ticketshop.
3. Klik op de zwarte knop ‘Bewerken’.
4. Selecteer het thema in het drop-down menu.
5. Klik op de roze knop ‘Wijzigingen opslaan’.