Voeg een banner toe in de bevestigingsmail

Een bevestiging banner is een banner die de fan terugziet op de bevestigingsmail. Deze banner kan ingezet worden om je branding  vertalen naar de bevestigingsmail. Volg voor het instellen van de banner de onderstaande stappen:
  1. Selecteer het gewenste evenement;
  2. Ga in de grijze kolom naar ’Geavanceerde instellingen’;
  3. Ga naar het kopje 'Banner Afbeelding', en klik hier op 'Bestand kiezen'.
De afbeelding heeft een maximum grootte van 60kb en afmetingen van 730 x 100 pixels (.JPG of .GIF)
4. Klik op ‘Wijzigingen opslaan’.
Je fans zien nu een banner met jouw specifieke branding!

Na het lezen van dit artikel nog vragen over branding mogelijkheden? Lees rechts de gerelateerde artikelen of neem contact met ons op via onderstaande button.