Identificeer fangedrag op jouw online kanalen

Onze marketing tags feature maakt het erg eenvoudig om verschillende pixels te plaatsen in jouw ticketshop. Dit kan je helpen om het gedrag van fans op jouw website te identificeren. Hoe je dat doet lees je hier na een korte introductie van de verschillende pixels.

De marketing tags zijn te categoriseren in 3 verschillende types. In het onderstaande overzicht tref je een toelichting per type.

Conversie Tags

Google Adwords, Facebook pixel, Daisycon pixel, Twitter pixel, Custom Conversion pixel,

Hiermee is het succes van je online campagnes te meten. Er wordt bepaald hoeveel ticket sales er zijn voortgevloeid uit een specifieke marketingactie of sale.

Tracking Tags

Google Analytics 4, Facebook Pixel,

Deze tags geven je inzicht in het algehele online gedrag van je (potentiĆ«le) fans. Ze volgen iedere stap die bezoekers van jouw webpagina nemen en verwerken deze in rapportages.

Remarketing Tags

Google Adwords

Dit type tag creĆ«ert de mogelijkheid om opnieuw in contact te komen met bezoekers nadat zij het bestelproces niet hebben afgemaakt.

Meer informatie over bovenstaande marketing tags en eventuele samenwerking met partners kan opgevraagd worden via de button onderaan deze pagina.
Het instellen van Marketing Tags

1. Selecteer het gewenste evenement.
2. Ga via de evenement instellingen naar marketing tags.
3. Voeg de gewenste pixel toe.
Staat de gewenste pixel niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op via de button onderaan de pagina.
Dezelfde tracking pixels voor elk evenement gebruiken? Dit kan via Merchant > Standaard > Marketing Tags