E-ticket ontwerp toevoegen / aanpassen

Dit artikel legt je stapsgewijs uit hoe een E-ticket met jouw eigen design in kunt stellen in de Backoffice.
Houd bij het ontwerpen van je eigen E-ticket design rekening met volgende voorwaarden:
  • A4 formaat
  • PDF bestand
  • Maximaal 2 MB
  • Ruimte voor horizontale barcode: 100mm x 60mm
  • De horizontale barcode is verplicht, er kan optioneel ook gekozen worden om een verticale barcode te tonen. Ruimte voor verticale barcode is 40mm x 45mm.
1. Maak een nieuw E-ticket sjabloon aan
Ga naar 'Aanmaken' en klik vervolgens op ' PDF E-Tickets'
Klik op de knop met 'Nieuw E-Ticket sjabloon aanmaken'

Geef het template een logische naam om te onthouden
Plaats de horizontale en verticale (QR code & optioneel) op het ticket en houd rekening met onderstaande.
- In de eerste kolom het aantal millimeters van de linker kant tot het begin van de barcode.
- In de tweede kolom het aantal millimeters van de bovenkant tot het begin van de barcode. Hieronder staan enkele voorbeelden van posities met de bijbehorende getallen:
  • Horizontaal linksonder: 13 - 224 (H1)
  • Horizontaal linksboven: 13 - 80 (H2)
  • Verticaal rechtsonder: 157 - 214 (V1)
  • Verticaal rechtsboven: 157 - 80 (V2)
2. Controleer het template met de voorbeeldfunctie
3. Koppel het template aan het product
Ga naar het juiste evenement en klik op 'instellingen' ga vervolgens naar 'E-ticket sjabloon'
Koppel hier je gemaakte template aan jouw producten.