Maak een Wallet Pass-sjabloon

Volg de volgende stappen voor het aanmaken van een Wallet Pas-sjabloon

1. Ga in de backoffice naar 'E-ticket sjablonen' en selecteer 'Wallet-pas'.

2. Klik op 'Maak een nieuw wallet-passjabloon'.

3. Een Wallet Pas-sjabloon bestaat uit twee pas-typen: Apple Wallet en Google Wallet. Laten we beginnen met de Apple Wallet

4. Configureer de velden in het tabblad Apple Wallet om een sjabloon te maken dat overeenkomt met het ontwerp van uw evenement.

5. Uitleg voor de afbeelding velden:

1. Icon: Afbeelding die wordt weergegeven in de melding op het startscherm van de iPhone van de gebruikers.

1. Logo: Weergegeven linksboven op de pas.

2. Thumbnail: Weergegeven in het midden rechts op de pas.

3. Achtergrondafbeelding: Wordt gebruikt als achtergrond voor de pas. Let op dat Apple automatisch een vervagingseffect toepast op de achtergrond afbeelding.

1. Nadat u het veld van de Apple Wallet pas hebt voltooid, kunt u doorgaan naar Google Wallet door op de knop 'Volgende - Google Wallet' te klikken.

2. Configureer ook hier de velden om overeen te komen met het ontwerp van uw evenement en voltooi het sjabloon door op 'Maak sjabloon’ te klikken.