Meer weten over onze scan oplossingen?

Afhankelijk van jouw situatie hebben we verschillende scan oplossingen beschikbaar:
  1. Event met max. 1500 bezoekers en 1 ingang
  2. Event met max. 1500 bezoekers en meerdere ingangen
  3. Event met meer dan 1500 bezoekers
Event met max. 1.500 bezoekers en 1 ingang
Voor een event waar maximaal 1500 bezoekers worden verwacht en er bij 1 ingang wordt gescand adviseren we gebruik te maken van onze Paylogic Scanning app. De scan app is te downloaden op ieder android of apple device en is makkelijk in gebruik. Ook is de scan app offline te gebruiken na inladen van de operatie.

Let op: wanneer na het inladen offline blijft en er nog tickets worden verkocht, worden deze niet meegenomen in de operatie.

Event met max. 1.500 bezoekers en meerdere ingangen
Ook voor een evenement waar maximaal 1.500 bezoekers worden verwacht raden wij aan om gebruik te maken van onze Paylogic Scanning app welke te downloaden is op ieder android of apple device. Deze applicatie is makkelijk in gebruik. Wanneer er meerdere ingangen zijn is het van belang dat de scanners online werken en dus verbonden zijn met een stabiel netwerk, zodat de verschillende ingangen met elkaar verbonden zijn.

We helpen je graag bij het inrichten van de operatie of om je te voorzien van de juiste apparatuur, neem contact op voor meer informatie!
Deze aanvraag moet minimaal twee weken voor het evenement gedaan worden. Neem dus ruim op tijd contact met ons op.
Event met meer dan 1.500 bezoeker
Verwacht je meer dan 1.500 bezoekers? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je koppelen aan een van onze Event Services Coördinatoren. Zij zullen alle ins- en outs met jullie afstemmen.
Zorg dat je minimaal 6 weken voor het evenement contact met ons op neemt.