Opt-ins/Opt-outs

Fans op de hoogte houden van het laatste nieuws of wil je graag data bewaren? Maak gebruik van custom- en verschillende opt-ins!

Door het gebruik van opt-ins kunnen fans een akkoord geven op bijvoorbeeld het inschrijven op een nieuwsbrief, het opslaan van gegevens of abonneren op informatie die jij als organisatie graag met de fans zou willen delen. De inhoud van de opt-in zelf te bepalen, en aanpasbaar.

Indien fans akkoord gaan met de opt-in, geven zij hun goedkeuring om te worden meegenomen in promotionele communicatie richting fans. Je kunt de opt-in voor alle evenementen binnen het account instellen, of per evenement een aparte opt-in.

1. Het activeren van de opt-in op Merchant level

Ga binnen de backoffice naar Merchant - Standaard evenemen instellingen - Anders.

Je kunt hier ook een opt-in tekst toevoegen. Sla de instellingen hierna op.

1. Het activeren van de opt-in op evenement niveau

Ga binnen het evenement naar Instellingen - Geavanceerde instellingen - Privacy instellingen.

1. Wil je meer dan 2 opt-ins instellen,
    dan kan dit via de Marketing data binnen het evenement: Instellingen - Marketing data