Opzetten van de TikTok pixel voor een Paylogic Shop

1. Maak hier een TikTok Zakelijk account aan of log in met je bestaande account.

2. Log in op TikTok Ads Manager. Als je al een pixel hebt gemaakt, kun je naar stap 7 gaan.

3. Klik op 'Evenementen' onder 'Activa' en klik op 'Pixel maken'

4. Voer de pixelnaam in, selecteer 'Handmatig pixelcode installeren' en klik op 'Volgende'

5. Selecteer 'Ontwikkelaarsmodus' en klik op 'Volgende

1. Klik op ‘Bevestigen’ in het volgende scherm.

2. Kopieer je TikTok Pixel ID en ga naar de Paylogic backoffice.

3. Ga naar het evenement waar je de TikTok-pixel voor wilt gebruiken en ga naar het menu "Marketingtags".

4. Selecteer 'TikTok Pixel' en vul de TikTok pixel-ID in die je hebt gekopieerd in stap 5.

5. Bevestig met 'Wijzigingen opslaan'.

6. Je hebt nu de TikTok-pixel succesvol ingesteld en ontvangt automatisch evenementen in je TikTok Ads Manager.

Welke informatie wordt naar TikTok gestuurd?

We sturen de volgende evenementen naar TikTok met deze parameters:

• Paginaweergave

• BekijkInhoud:

• content_id: evenement-ID

• content_name: Evenement-ID + URL-pad van de winkel

• content_category: Evenementtitel

• content_type: product

•       - Voeg toe aan winkelkar:

• - content_id: Product-ID

• - Aantal: Aantal tickets toegevoegd voor het product

• Een bestelling plaatsen:

• content_name: Evenement-ID + URL-pad van de winkel

• content_category: Evenementtitel

• content_type: product

• valuta: Valuta

• waarde: Totaal bedrag van de transactie

• aantal: Totaal aantal tickets in de bestelling

• spu_name: Producttitel

• content_id: Product-ID