Producten op uitverkocht instellen

Producten gaan automatisch op 'Uitverkocht' in de shop wanneer er geen capaciteit meer is. Volg de onderstaande stappen indien je specifieke producten eerder en handmatig op uitverkocht wilt zetten.

1. Ga naar 'Beheren' en selecteer het gewenste evenement.
  2. Ga onder Evenement Instellingen naar ‘Verkoopperiodes’.
  3. Hier kun je aan de rechterkant op productniveau het vinkje ‘Uitverkocht’ inschakelen.
  4. Klik onderaan op de roze knop ‘Wijzigingen opslaan’.
Tip: Standaard wordt de tekst 'Uitverkocht' getoond wanneer er geen capaciteit meer is, of wanneer een ticket handmatig op uitverkocht is gezet. Pas dit per product naar wens aan door binnen de product-instelling onder 'Geavanceerd' op 'Aangepaste uitverkocht-tekst gebruiken' te klikken.