Repayment

Het komt nog weleens voor dat de consument onbewust een foutje maakt bij het afrekenen van zijn bestelling, daarbij kun je denken aan:

• Per ongeluk selecteren verkeerde betaalmethode;

• Per ongeluk selecteren verkeerde bank;

• Ontoereikend tegoed/saldo;

• Limiet instellingen op de gekozen creditcard;

• Et cetera.

Voor deze situaties is Repayment ontwikkeld. Via deze kunnen fans hun betaling opnieuw proberen zolang de betalingstermijn nog loopt. Wanneer een betaling niet voldaan of mislukt is, krijgt de fan een scherm te zien op de bevestigingspagina van onze shop waarin staat aangegeven dat de betaling niet voldaan is. Daar is dan ook een knop die de fan terugbrengt naar het afrekenscherm waar de betaalmethode kan worden aangepast.

Hoe is dit in te stellen?

1. Log in, in de Backoffice;

2. Ga naar ‘aanmaken’;

3. Klik op het verkoopkanaal waarvoor Repayment ingeschakeld mag worden;

4. Vink het hokje ‘Sta nieuwe betaalpoging toe’ aan.

Vervolg de stappen voor de verkoopkanalen waarvoor dit ingeschakeld moet worden.