Scan statistieken inzien

Graag inzicht in je scan statistieken? In onze Backoffice is het mogelijk om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de scans per interval, cumulatieve scans in een bepaalde tijd of de scans per product. Lees snel verder om jouw scan statistieken te begrijpen.

Rapportage dashboard
In het Rapportage Dashboard zijn de (real-time) statistieken van de bewerking te vinden. Klik rechts op 'Bekijk Rapportage' om toegang te verkrijgen tot deze sectie.

Het rapportage dashboard is ontworpen om de statistieken live te laten zien. Deze live statistieken vereisen echter wel dat er wordt gescand in een online omgeving (dit betekent dat de apparaten verbonden moeten zijn met een internet). Indien er offline wordt gescand zal het device eerst moeten worden verbonden met het internet om vervolgens automatisch de scans te downloaden naar de Backoffice.
Aan de hand van filters kunnen de statistieken naar wens vormgegeven worden. Selecteer de gewenste opties en klik op 'toevoegen' om ze te activeren. Standaard instellingen laten alleen de succesvolle scans zien en daarbij wordt een interval van 30 minuten gehanteerd.

In de diagrammen is informatie te vinden over scans per interval, cumulatieve scans in een bepaalde tijd, scans per product (wat ervoor zorgt dat de no-shows per product of in totaal zichtbaar snel inzichtelijk zijn) en statistieken voor de sessies, ingangen en scan gebruikers. Door op een specifieke interval te klikken en te slepen over een bepaalde periode kan er worden ingezoomd.

Meer details worden zichtbaar door een CSV bestand te importeren. Dit kan gedaan worden door rechtsboven op het icoontje te klikken.

Vragen over het inrichten van je operatie? Lees dan dit artikel. Meer vragen over statistieken neem dan contact met ons op via onderstaande button.