Een service fee voor de koper instellen

Bovenop de ticketprijs kun je als verkoper ook servicekosten rekenen. Dit kan op zowel product- als orderniveau worden gespecificeerd. Note: Ticketprijzen worden altijd inclusief servicekosten getoond wanneer deze worden gerekend. Wanneer je kiest voor servicekosten per bestelling wordt dit apart van de ticketprijs getoond.

1. Ga naar 'Beheren' en selecteer het gewenste evenement.
  2. Ga naar in de lichtgrijze balk naar  ‘Service fees’.
  3. Onder het tabje ‘Frontoffice’ kan je het volgende instellen:
  • Vaste service fee per product
  • Vaste service fee per bestelling
  • Procentuele service fee per bestelling
  1. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Het is ook mogelijk om servicekosten apart per product in rekening te brengen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

1. Ga naar het tabje ‘Producten’ en klik op de roze knop ‘Fees bewerken’ om per product aparte servicekosten toe te voegen. Wanneer je niets invult wordt automatisch het bedrag uit de stappen 1 t/m 4 gerekend.
  2. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.