Stel je evenementenagenda in

Stel voor jouw evenementen via onderstaande stappen een evenementenagenda in:
Evenementagenda instellen
  1. Ga naar 'Aanmaken' in de balk links, Selecteer 'verkoopkanalen'.

2. Kies het gewenste verkoopkanaal en klik links op de drie puntjes en kies voor ‘bewerken’.

3. Voeg onder het kopje 'Titel evenementagenda' de gewenste naam in van de agenda.

4. Klik op wijzigingen opslaan.

Evenement toevoegen aan agenda

1. Ga naar het gewenste evenement toe

2. Klik op ‘verkoop configuratie’ en klik op de 3 puntjes rechts in de balk van de shop en klik op 'Verkoop Bewerken' .

3. Onder het kopje 'Geavanceerde Instellingen' vink je het kopje 'Zichtbaar' aan.

4. Klik vervolgen beneden op de roze bal 'wijzigingen opslaan

Info
Om te testen of alles goed staat, ga je links in de balk naar 'Evenementen Dashboard' en daarna boven in de balk op 'URL's van online verkopen' hier zie je vervolgens de link naar de evenementen agenda.