Stel nu jouw fans in staat om zelf tickets om te boeken en/of te upgraden via de wijzigingsmodule

Stel nu jouw fans in staat om zelf tickets om te boeken en/of te upgraden via de wijzigingsmodule

Het komt regelmatig voor dat een koper zijn tickets wil omboeken, bijvoorbeeld naar een andere dag, tijdslot, prijsklasse of ander evenement. Middels onze wijzigingsmodule bieden wij ticketkopers nu een oplossing via welke zij hun tickets kunnen omboeken en/of upgraden.

Voordelen

• Het bieden van een zelfvoorzienende oplossing voor het omboeken van tickets, wat veel tijd en kosten bespaart op het gebied van Customer Service;

• Het zelf kunnen omboeken vergroot het gevoel van controle bij de ticketkoper waardoor het een positief effect heeft op de fanbeleving;

• Organisatoren kunnen een nieuw verdienmodel implementeren door het faciliteren van de verkoop van upgrades (bijvoorbeeld marketingcampagnes gericht op het upgraden naar VIP).

Hoe werkt het voor de ticketkoper?

1. Wanneer de ticketkoper een bestelling heeft geplaatst, ontvangt deze een bevestigingsmail met daarin een link die toegang geeft tot MyOrder. MyOrder is de centrale pagina waar een koper zijn of haar bestelling kan beheren.

2. Op deze pagina wordt er een button ‘’Producten wijzigen’’ getoond. Indien de koper deze selecteert, kan de koper aangeven welke producten hij of zij wil wijzigen.

3. Vervolgens kiest de koper het evenement waarvoor hij zijn tegoed wil gebruiken, waarna hij wordt doorgestuurd naar de shop.

4. In de shop selecteert hij de nieuwe producten en wordt het tegoed van de oorspronkelijke bestelling afgetrokken van het nieuwe totaalbedrag.

5. De koper rondt de nieuwe bestelling af en de producten die zijn geselecteerd om te wijzigen in de oorspronkelijke bestelling, worden geannuleerd.

Wil jij gebruik maken van de wijzigingsmodule voor jouw evenement(en)? We helpen je graag de verdere configuratie en opzet! Neem contact met ons op via onderstaande button.