Stel pakketten samen met behulp van combo producten

Deze feature maakt het mogelijk om meerdere producten aan elkaar te koppelen. Dit betekent dat wanneer 'Product A' wordt aangeschaft door de fan, daarbij ook 'Product B' wordt ontvangen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld eenvoudig pakketten samenstellen.
  1. Ga naar 'Beheren' en selecteer het gewenste evenement.
  2. Ga links in de grijze kolom naar 'Producten'.
  3. Klik op 'Nieuw product aanmaken' en vul de basisinformatie in.
  4. Scroll naar beneden en klap het kopje 'Combo-producten' uit.
  5. Selecteer nu welk ticket of product je aan dit hoofdproduct wil koppelen.
  6. Sla de wijzigingen op.
  7. Voeg tenslotte het hoofdproduct toe aan de ticketshop. Het is niet nodig om het combo product toe te voegen aan de ticketshop als deze niet los verkoopbaar hoeft te zijn.
De combo-product feature moet geactiveerd worden voor jouw account. Neem hiervoor contact met ons op via de "get in touch" button onderaan de pagina.