Toon aanbevolen producten in jouw shop met Dynamic Shopping

Dynamic Shopping is een handige tool die aanbevolen producten zichtbaar maakt voor fans tijdens het aankoopproces.Hieronder vind je de stappen om Dynamic Shopping in jouw shop in te stellen.

1. Activeren van Dynamic Shopping
Heb je nog nooit gebruik gemaakt van Dynamic Shopping, of weet je niet zeker of dit voor jou ingeschakeld staat. Neem dan contact op met jouw Client Success Manager

2. Configureer product aanbevelingen
Op basis van gekozen producten in de ticketshop kunnen er aanbevolen producten worden getoond. Kiest een fan in de shop bijvoorbeeld voor een vrijdagticket, dan wordt er verderop in het proces relevante producten getoond zoals een vrijdag parkeerticket.

1. Ga naar ‘Verkoop configuratie’ in het evenement waar je Dynamic Shopping wil toepassen.

2. Selecteer het verkoopkanaal waarin je Dynamic Shopping wil toepassen.

3. Klik op productniveau op het icoon met drie puntjes (helemaal rechts van de productnaam) en selecteer ‘aanbevelingen bewerken’.

4. Nu zal er een submenu met een zoekbalkje verschijnen. In het zoekbalkje kun je aanbevolen producten selecteren voor het product waar je momenteel in aan het bewerken bent. Voeg een aanbevolen product toe door na het aanvinken van de producten op ‘Aanbevelingen toevoegen’ te klikken.

Doorloop stappen 3 en 4 voor alle producten die aanbevolen producten moeten hebben. Test vervolgens in de shop of de koppeling wordt gemaakt.

TIP: in de shop is het altijd nog mogelijk om alle producten te laten tonen in plaats van de selectie van aanbevolen producten. Hiervoor kun je linksboven op de knop ‘Alle producten tonen’ in de shop klikken.