Verkoopkanaal kopiëren

Het is vanaf nu mogelijk shops/kanalen te kopiëren. De volgende items worden mee gekopieerd:

1. Toegevoegde producten
  2. Categorieën incl. beschrijving, indeling en afbeeldingen
  3. Winkelinstellingen (cross-sell, banners, teksten, vouchers)

Voorwaarde:

Je hebt al minimaal één verkoopkanaal binnen een evenement gemaakt. De stappen kun je hieronder vinden;

Kanaal kopiëren

1. Ga in je evenement waar je de shop wilt kopiëren naar 'Verkoop configuratie'.
  2. Klik op de 3 puntjes op de shop die je wilt kopiëren en klik op 'Verkoop kopiëren'.
  3. Selecteer het nieuw aangemaakte verkoopkanaal
  4. Klik op “Verkoop aanmaken”.

Je kanaal is nu gekopieerd, je kunt hem natuurlijk verder bewerken. Zorg ervoor dat je je wijzigingen opslaat.