Verstuur meerdere tickets tegelijk via de gastenlijst

Via de gastenlijst is het mogelijk om een volledige lijst van gasten te voorzien van tickets door een .CSV bestand te importeren. Lees hieronder hoe het werkt.

1. Selecteer het gewenste evenement.
2. Ga via evenement instellingen naar gastenlijst.
3. Klik bovenin op "Nieuwe gastenlijst aanmaken".
4. Open het 3e/onderste kopje "Aanmaken vanaf een spreadsheet met producten" en klik hier vervolgens op "Download een voorbeeld in .xlsx-formaat"
5. Controleer of de kolommen uit jouw template overeenkomen.
Gebruik volgende afkortingen voor Man/Vrouw:
Geslacht man: M / Geslacht vrouw: F
Gebundeld aan: 1/ Gebundeld uit: 0
Gebruik de volgende afkortingen voor de kolom 'Separate e-tickets':
Gebundeld uit: 0
Via ZIP bestand versturen: 1
6. Upload het CSV bestand in de Backoffice en geef jouw gastenlijst een naam.
7. Selecteer de kolomnamen/producten die overeenkomen met de kolommen in het bestand.
Voornaam, achternaam, e-mail en ten minste één product zijn verplicht aan te duiden
8. Stel de e-mail in naar wens en verzend de gastenlijst.
Let op: het onderwerp van de e-mail is verplicht om in te vullen