Voeg een banner toe aan de bevestigingspagina van een shop

Voeg nu een banner toe aan de bevestigingpagina van je shop om mensen door te verwijzen naar je website, socials of nieuwsbrief.
  1. Ga naar 'Beheren' en kies het event.

2. Klik op ‘Verkoopconfiguratie’ en ga naar ‘Verkoop bewerken’.

3. Selecteer ‘Banners’ en voeg de banner + URL toe.

4. Optioneel, kun je de banner toevoegen aan de bevestigingspagina in Paylogic Shop & de MyOrder-pagina.

De bestandsgrootte mag niet groter zijn dan 500 kB en de optimale afmetingen zijn 550 bij 300 pixels.