Voorbeeld van de ticketshop bekijken

Het kan voorkomen dat je nog wijzigingen aanbrengt aan je ticketshop terwijl de URL al is gedeeld en de aftelklok zichtbaar is. Via de voorbeeld module is het mogelijk om alsnog het effect van de toegepaste wijzigen te controleren.

Volg de stappen hieronder om de voorbeeldfunctie te gebruiken.
  1. Ga naar 'Beheren' en selecteer het gewenste evenement.
  2. Ga in de grijze kolom naar ‘Voorbeeld’.
  3. Selecteer de ticketshop waarvan je het voorbeeld wilt bekijken.
  4. Selecteer de datum en tijd die je wilt simuleren. Stel: een nieuwe batch met tickets gaat online op 1 december 12:00, vul dan deze datum en tijdstip in om te controleren of je instellingen voor de nieuwe tickets correct zijn.
  5. Klik op de roze knop ‘Voorbeeld’.
  6. Klik eventueel op de zwarte knop ‘Open in nieuw venster’ om het scherm in full-screen te bekijken.