Voorkom direct verkeer metingen: cross domain tracking

Met cross-domain tracking kunnen sessies op twee gerelateerde sites (bijvoorbeeld de Paylogic shop en je website) als een worden beschouwd. Dit wordt ook wel cross koppelen genoemd. Deze handleiding legt je stap voor stap uit hoe je cross-domain tracking correct instelt.

Stap 1. Verwijzingsuitsluiting(en) toevoegen
Stap 2. Het implementeren van het cross-domain iFrame
(Optioneel) Stap 3. Het aanmaken van de juiste weergaven en filters in Google Analytics

Note: zorg dat 'Paylogic_Frontoffice_URL1' vervangen wordt door de correcte Frontoffice URL uit de Backoffice & 'Analytics_UID' door de juiste tracking pixel.