Send2friend Social Share

Send2friend Social Share

Het is nu ook mogelijk om je vrienden uit te nodigen via verschillende sociale apps. Voorheen was dit alleen mogelijk met het invullen van het mailadres van een vriend. 

​Als je veel tickets tegelijk hebt gekocht, kan dit best een uitdaging zijn. Om de gebruikerservaring te verbeteren hebben we nu een nieuwe feature ontwikkeld aan de bestaande personalisatie flow.

Je kan nu je vrienden direct uitnodigen met een link via bijvoorbeeld Whatsapp. Dit maakt de personalisatie flow nog eenvoudiger voor de fan die de verschillende tickets moet verdelen. 

Send2Friend Social Share staat standaard ingeschakeld en kan gebruikt worden via de huidige personalisatie flow in de MyOrder omgeving. Vanaf nu kunnen fans kiezen uit deze opties: 


Delen via link: dit is de nieuwe optie waarmee een link wordt gegenereerd die gedeeld kan worden met een vriend. De fan kan zelf bepalen via welke applicatie de link wordt gedeeld, denk aan: Whatsapp, Telegram en Instagram. 

Als de vriend klikt op de link wordt je doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je zelf je eigen mailadres kan invullen. Vervolgens ontvangt de vriend een mail met daarin de optie om je eigen ticket te claimen/personaliseren. 


Delen via e-mail: dit is de vertrouwde manier om een vriend uit te nodigen per e-mail.


Voor vragen over dit onderwerp neem dan contact op met jouw Client Success Manager.