Verschillende pagina’s toevoegen in een ticketshop

Naast entreetickets is de ticketshop een goede plek om extra producten als bijvoorbeeld  lockers, parkeertickets en merchandise aan te bieden. Volg de onderstaande stappen om deze apart van de entreetickets te tonen in de ticketshop.

Heb je nog geen ticketshop aangemaakt bekijk dan eerst dit artikel.
  1. Ga naar 'Beheren' en selecteer het gewenste evenement.
  2. Ga naar 'Verkoopconfiguratie'.
  3. Selecteer de gewenste ticketshop en klik op de zwarte knop ‘Bewerken’.
  4. Bij ‘Shop layout’ selecteer je ‘Pagina’s.
  5. Klik op ‘Wijzigingen opslaan’.
  6. Klik op de roze knop ‘Categorie toevoegen’.
  7. Geef de categorie een titel en selecteer de gewenste indeling. Klik daarna op ‘Categorie aanmaken’.
  8. Klik op 'Producten toevoegen aan verkoop' en selecteer de categorie waaraan deze moeten worden toegevoegd. Of, indien je al producten had toegevoegd aan je ticketshop, verplaats deze dan naar de juiste categorie.
  9. Herhaal stap 6 t/m 8 om meerdere pagina's met tickets en andere producten toe te voegen.