Welke gegevens vraag je van de ticketkoper?

Onderzoek heeft aangetoond dat minder (verplichte) velden in de checkout de conversie verhoogt. Bepaal zelf hoeveel informatie je van jouw bezoekers vraagt door de stappen in dit artikel te volgen.

1. Ga naar 'Beheren'.
2. Klik in de zwarte kolom ‘Algemene instellingen’ op ‘Verkoopkanalen’ en selecteer het verkooppunt.
Info: Nog geen verkoopkanaal aangemaakt? Lees dit artikel hoe je een nieuw verkoopkanaal kunt opzetten.

3. Klap onderaan de pagina het tabje ‘Consumentvelden’ open.
4. Pas de onderstaande velden naar wens aan.
5. Klik op de roze knop ‘Kanaal bijwerken’.
Note: De velden voornaam, achternaam, e-mailadres en land zijn verplicht en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Zou je juist graag extra informatie willen vragen aan de ticketkoper. Lees dan volgende artikelen: